Vi ste ovde: PočetnaAsortimanPodoviBambus parket

Bambus parketi

Prilikom uređenja Vašeg svakodnevnog prostora razmislite o tome kako i koliko kvalitetno želite da živite. I imajte na umu, kada odaberete bambusov parket, mislite i na ekologiju i zaštitu drugog drveća i životne sredine.

Već dugo kroz istoriju, drvo je u svakom obliku i na svaki način pratilo čoveka i njegove potrebe kroz evoluciju i razvoj. Bili su to predmeti za rad, posude iz kojih su se hranili, nameštaj, kuće i na kraju podovi.

Ulaganje u parkete je jedno od najisplativijih ulaganja prilikom gradnje kuće. Kao što su prozori i vrata ukras i ogledalo kuće, tako je parket duša kuće i svakog doma. Parket daje topliji izgled Vašem domu, stvara zdrav ambijent, lako se održava, svojim izgledom i sastavom štiti prostore od zadržavanja prašine koja uzrokuje razne alergije, jednostavno parket je savršeno rešenje za svaki dom.

Naš izbor rada sa bambusovim parketom temelji se u pružanju kvaliteta življenja u prostorima u kojima se nalazi bambus, jer je ekološki neosporan, tvrđi od hrasta, lakši za ugradnju i za postavljanje, a mekši i topliji na dodir. Sa ovim parketom nemate nereda i otpada prilikom ugradnje, nemate potrebu za hoblovanjem, lakiranjem i svim mirisima i prašinom koji prate te radove. Vrlo jednostavna, brza i čista ugradnja.

 Bambus parketi

Ako želite da u Vaš objekat ugradite originalne proizvode renomiranih svetskih firmi, onda je "L.A." d.o.o. pravi izbor za to.

Mi ćemo udovoljiti i najkopleksnijem ukusu da bi ostvarili Vaše zamisli. Naš asortiman roba može da pokrije sve Vaše potrebe za uredjenje enterijera i eksterijera.

Idi na vrh strane