Vi ste ovde: PočetnaAsortimanKrovni prozoriKrovni prozori STANDARD Plus GLU

Krovni prozori STANDARD PLUS GLU

Naš novi prozor bez dodatnog održavanja je idealan za kupatila i kuhinje ili prostorije gde želite belu boju. Njegovo termo-modifikovano drveno jezgro je pokriveno vodonepropusnim i poliuretanskim slojem koji je otporan na prašinu, što znači da pruža odličnu izolaciju i izdržljivost, a zahteva minimalno čišćenje i nije mu potrebno dodatno farbanje. Gornje upravljanje čini ga pogodnim za ugradnju na skoro svim visinama i savršenim za otvaranje i zatvaranje preko kade i lavaboa. Postoji mogućnost lake nadogradnje na daljinsko upravljanje.

Gornje upravljanje

GLU 0055

v  Ručka u gornjem delu

v  Integrisana ventilacija

v  Filter za prašinu i insekte

v  ThermoTechnologyTM

v  Dodatna dihtung guma

v  Sigurnosno staklo

v  Bez dodatnog održavanja

            

Galerija Standard Plus GLU prozora

Standard-Plus-GLU

 

Rešite se pare, vlage i kuhinjskih mirisa

Pustite svež vazduh u vaš dom dok kuvate ili se tuširate. Povucite jedinstvenu ručku za upravljanje na ventilacionom preklopu i dozvolićete svežem, filtriranom vazduhu da uđe pri vrhu prozora. Prozor ostaje zatvoren, a filter koji se može čistiti će obezbediti da vam insekti i prašina ne smetaju.

v  Integrisana ventilacija

v  Filter za prašinu i insekte

Bez čišćenja i farbanja

Za razliku od običnih PVC prozora, vodonepropusni poliuretanski sloj našeg prozora, za koji je potrebno dodatno održavanje, izliven je iz jednog dela. Ovo čini krilo prozora otpornim na vlagu i prašinu i osigurava glatke uglove, na kojima se ne zadržava prašina, prljavština i vlaga jer ne postoje spojevi. Održavanje nije potrebno; samo je preporučljivo povremeno obrisati prozor.

v  Bez dodatnog održavanja

Odlična ušteda energije

Naš novi izolacioni sistem visokih performansi koristi termo-modifikovano drveno jezgro koje pruža najbolji mogući efekat u borbi protiv toplotnih gubitaka. U kombinaciji sa dodatnom dihtung gumom imaćete topliji dom.

v  ThermoTechnologyTM

Ako želite da u Vaš objekat ugradite originalne proizvode renomiranih svetskih firmi, onda je "L.A." d.o.o. pravi izbor za to.

Mi ćemo udovoljiti i najkopleksnijem ukusu da bi ostvarili Vaše zamisli. Naš asortiman roba može da pokrije sve Vaše potrebe za uredjenje enterijera i eksterijera.

Idi na vrh strane