Vi ste ovde: PočetnaAsortimanKrovni prozoriKrovni prozori STANDARD Plus GLL B

Krovni prozori STANDARD PLUS GLL B

Zahvaljujući ThermoTechnologyTM izolacionom sistemu, naš nov, energetski optimizovan krovni prozor ima superiornije izolacione performanse. Dakle, vaš dom je visoko energetski efikasan i postaje topao. Ostale pogodnosti su: dodatna dihtung guma za poboljšanu nepropustljivost vazduha i laminirano staklo za dodatnu sigurnost. Nedavno redizajnirana, pocinkovana ručka u donjem delu prozora, čini ovaj prozor pogodnim za ugradnje kod visokih parapetnih zidova kao i kod zidova sa velikim kosinama.

Donje upravljanje

GLL 1055 B

v  Pocinkovana ručka u donjem delu

v  Ventilacioni sistem u dva nivoa

v  Filter za prašinu i insekte

v  ThermoTechnologyTM

v  Dodatna dihtung guma

v  Sigurnosno staklo

            

Galerija Standard Plus GLL B prozora

Standard-Plus-GLL-b

 

Recite doviđenja promaji

Dodatna dihtung guma poboljšava izolaciju, a prozor ne propušta vazduh i najbolji je u svojoj klasi. Rezultat je mogućnost da uživate u prijatnoj klimi u vašem domu bez nepoželjne promaje. U kombinaciji sa ThermoTechnologyTM izolacionim sistemom, dobijate prozor sa odličnim energetskim performansama.

v  Dodatna dihtung guma

Koristi manje energije

Novi napredni ThermoTechnologyTM izolacioni sistem pretvara vaš prozor u dodatno moćni štit protiv vetra i hladnog vazduha. U kombinaciji sa dodatnom dihtung gumom za dodatnu nepropustljivost vazduha, ovaj prozor nudi veću energetsku efikasnost i održava vaš dom toplim.

v  ThermoTechnologyTM

Sigurnosno staklo za dodatni mir

Možete da spavate, radite i igrate se bezbedno ispod ovog krovnog prozora zahvaljujući laminiranom unutrašnjem sloju stakla. Ako se staklo udari veoma jako i pukne, neće se razbiti u sitne parčiće i rasuti se. Idealno je kada želite dodatnu sigurnost i mir.

v  Sigurnosno staklo

Ako želite da u Vaš objekat ugradite originalne proizvode renomiranih svetskih firmi, onda je "L.A." d.o.o. pravi izbor za to.

Mi ćemo udovoljiti i najkopleksnijem ukusu da bi ostvarili Vaše zamisli. Naš asortiman roba može da pokrije sve Vaše potrebe za uredjenje enterijera i eksterijera.

Idi na vrh strane