Vi ste ovde: PočetnaAsortimanKrovni prozoriKrovni prozori STANDARD Plus GLL

Krovni prozori STANDARD PLUS GLL

Naš nov, energetski optimizovan prozor sa gornjim upravljanjem održava vaš dom toplim i visoko energetski efikasnim. Zahvaljujući novom ThermoTechnologyTM izolacionom sistemu i dodatnoj dihtung gumi, ovaj prozor karakterišu odlične izolacione osobine. Jedinstveni prozor sa gornjim upravljanjem je pogodan za sve visine ugradnje, a gornje upravljanje vam daje mogućnost da postavite sto ili sofu ispod i da još uvek komforno otvarate prozor.

Gornje upravljanje

GLL 1055

v  Pocinkovana ručka u gornjem delu

v  Ventilacioni sistem u dva nivoa

v  Filter za prašinu i insekte

v  ThermoTechnologyTM

v  Dodatna dihtung guma

v  Sigurnosno staklo

            

Galerija Standard Plus GLL prozora

Standard-Plus-GLL

 

Koristi manje energije

Novi napredni ThermoTechnologyTM izolacioni sistem pretvara vaš prozor u dodatno moćni štit protiv vetra i hladnog vazduha. U kombinaciji sa dodatnom dihtung gumom za dodatnu nepropustljivost vazduha, ovaj prozor nudi veću energetsku efikasnost i održava vaš dom toplim.

v  ThermoTechnologyTM

Laka nadogradnja na daljinsko upravljanje

Ako želite da imate komfor takav da se vaš prozor na gornje upravljanje iz paketa Standard Plus pokreće na dodir dugmeta, možete ga veoma lako nadograditi na električno upravljanje daljinskim upravljačem, sa našim KMG 100K operaterom prozora i KUX 100 kontrolnom jedinicom. Takođe, veoma je praktičan za prozore koji su van domašaja.

Sigurnosno staklo za dodatni mir

Možete da spavate, radite i igrate se bezbedno ispod ovog krovnog prozora zahvaljujući laminiranom unutrašnjem sloju stakla. Ako se staklo udari veoma jako i pukne, neće se razbiti u sitne parčiće i rasuti se. Idealno je kada želite dodatnu sigurnost i mir.

v  Sigurnosno staklo

Ako želite da u Vaš objekat ugradite originalne proizvode renomiranih svetskih firmi, onda je "L.A." d.o.o. pravi izbor za to.

Mi ćemo udovoljiti i najkopleksnijem ukusu da bi ostvarili Vaše zamisli. Naš asortiman roba može da pokrije sve Vaše potrebe za uredjenje enterijera i eksterijera.

Idi na vrh strane