Vi ste ovde: PočetnaAsortimanKrovni prozoriKrovni prozori STANDARD GZL B

Krovni prozori STANDARD GZL B

Upravljanje je omogućeno elegantnom ručkom koja se nalazi na dnu, a ovaj krovni prozor je naše preporučeno rešenje kada je potrebno ili poželjno ugraditi prozor visoko, na primer zbog visokog parapetnog zida. Dostupan je sa novim ventilacionim sistemom u dva nivoa kao standardnim i nudi fleksibilnu ventilaciju čak i kada je prozor zatvoren.

Gornje upravljanje

GZL 1050 B

v  Pocinkovana ručka u donjem delu

v  Ventilacioni sistem u dva nivoa

v  Filter za prašinu i insekte

 

 
            

Galerija Standard GZL B prozora

Standard-GZL-b

 

Uživajte u čistom, filtriranom i svežem vazduhu

Ugrađen filter za vazduh pruža zdraviji životni prostor nedozvoljavajući prašini i insektima da ulaze u vaš dom. Filter je lak za održavanje, potrebno ga je samo usisati.

v  Filter za prašinu i insekte

Komforno otvaranje

Nova, glatka pocinkovana ručka smeštena je na dno i dizajnirana tako da otvaranje i zatvaranje visoko ugrađenih prozora bude lako i komforno. Za čišćenje i pranje, jednostavno rotirajte prozor za 180° i fiksirajte rezu kako bi vam obe ruke bile slobodne.

v  Pocinkovana ručka u donjem delu

Dozvolite vašem domu da diše

Ventilacioni sistem u dva nivoa omogućava vašem domu da "diše", čak i kada je prozor zatvoren. Kliknite jednom ili dva puta kako bi prilagodili količinu vazduha koju propuštate u dom i uživajte u čistom, svežem vazduhu u bilo koje doba dana i noći.

v  Ventilacioni sistem u dva nivoa

 

Ako želite da u Vaš objekat ugradite originalne proizvode renomiranih svetskih firmi, onda je "L.A." d.o.o. pravi izbor za to.

Mi ćemo udovoljiti i najkopleksnijem ukusu da bi ostvarili Vaše zamisli. Naš asortiman roba može da pokrije sve Vaše potrebe za uredjenje enterijera i eksterijera.

Idi na vrh strane