Vi ste ovde: PočetnaAsortimanGrađevinski materijalProizvodi za molere i fasadereIzravnavajuće - reparaturne mase za zid i plafon

Izravnavajuće - reparaturne mase za zid i plafon

 

 

 

KEMA AM RAPID

Brzovezujuća izravnavajuća masa

Kema AM Rapid

Industrijski pripremljena, brzovezujuća, hidraulično vezana specijalna masa u prahu na bazi cementa, finog peska i posebnih dodataka. Za izravnavanje podnih (prihvatljivo ravnih) i zidnih površina pre polaganja pločica, za unutrašnju i spoljašnju upotrebu na svim uobičajenim mineralnih podlogama, kao što je cementni estrih i osnovni cementni ili krečnocementni malter. KEMA AM RAPID moguće je nanositi u debljini 2-30 mm.

 

- za izravnavanje podnih i zidnih površina

- za izravnavanje pre polaganja pločica

- za debljine od 2 do 30 mm

POTROŠNJA:

13,5 kg/m2 za svaki cm debljine nanosa

PAKOVANJE:

25/1 - 48 vreća/paleta


 

KEMAGLET FX

Izravnavajuća masa na bazi gipsa

Kemaglet FX

Suva, industrijski pripremljena mešavina na bazi gipsa, punila i specijalnih dodataka. Kod pripreme, dodajemo samo vodu. Za izravnavanje zidova i plafona pre polaganja tapeta ili krečenja, za zapunjavanje spojeva, pukotina i raznih oštećenja pri montaži zidova od gipsa, za unutrašnju upotrebu.

 

- odlična prionljivost na podlogu

- paropropusnost

POTROŠNJA:

0,5 do 1,5 kg/m2

PAKOVANJE:

20/1 - 50 vreća/paleta

5/1 - 5 vreća/transportna kutijaKEMAGLET G

Bela cementna izravnavajuća masa

Kemaglet G

Polimercementna izravnavajuća masa, dekorativne bele boje. Za izravnavanje omalterisanih fasadnih površina, unutrašnjih zidova i plafona, podrumskih površina, betonskih stubova, u debljini 1-5 mm u jednom sloju. Za pokrivanje spojeva, gitovanje rupa u zidu do 1 cm dubine, otporna na vlagu i vodu, za spoljašnju i unutrašnju upotrebu.

 

- odlična prionljivost na podlogu

- paropropusnost

- otpornost na vlagu i vodu

- pogodna za spoljašnju i unutrašnju upotrebu

POTROŠNJA:

1,0 kg/m2 za svaki mm debljine

PAKOVANJE:

20/1 - 60 vreća/paleta

5/1 - 5 vreća/transportna kutija

 

 

Ako želite da u Vaš objekat ugradite originalne proizvode renomiranih svetskih firmi, onda je "L.A." d.o.o. pravi izbor za to.

Mi ćemo udovoljiti i najkopleksnijem ukusu da bi ostvarili Vaše zamisli. Naš asortiman roba može da pokrije sve Vaše potrebe za uredjenje enterijera i eksterijera.

Idi na vrh strane