Vi ste ovde: PočetnaAsortimanDekorativni elementiStaklene prizme

Staklene prizme

Prizme su veoma dekorativan i funkcionalan gradjevinski elemenat koji se u svetu a u poslednjih nekoliko godina i na našim prostorima sve više koristi za ulepšavanje enterijera i eksterijera. Primenom staklenih prizmi u gradjevinarstvu mogu se ostvariti različiti efekti. Njihova posebnost se ogleda u tome što propuštaju svetlost i specifičan su dekorativni element.

Kada razmišljamo o zidanju i budućem izgledu stambenog ili poslovnog prostora, ne bi trebalo da zaboravimo na staklene prizme. Najčešce se upotrebljavaju za svetlarnike, ograde na balkonima i terasama, tuš kabine, šankove, a idealne su za prostorije sa nedostatkom svetlosti. Zidovi mogu biti ravni i polukružni, a prizma se može postavljati i na podove da bi propuštala svetlost kroz tavanicu.

 

Staklene prizme

 

 

Proizvodi Staklene prizme

 

 

Ako želite da u Vaš objekat ugradite originalne proizvode renomiranih svetskih firmi, onda je "L.A." d.o.o. pravi izbor za to.

Mi ćemo udovoljiti i najkopleksnijem ukusu da bi ostvarili Vaše zamisli. Naš asortiman roba može da pokrije sve Vaše potrebe za uredjenje enterijera i eksterijera.

Idi na vrh strane